Ενορία Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Άνω Ιλισίων

Εμφάνιση Χορωδίας στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων (23 Ιανουαρίου 2017)

 

     Η Χορωδία Αγίας Μαρίνας ΄Ανω Ιλισίων τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποίησε μουσική εμφάνιση στην Αίθουσα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (Γ΄ Σεπτεμβρίου 52), με πρόγραμμα 18 τραγουδιών ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

 

  

 

   

 

δημοσιεύθηκε την 06/02/2017

"Χορεύουσιν άγγελοι ... και άδουσιν άνθρωποι" (11 Δεκεμβρίου 2016)

 

     Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στον κιν/φο "ΑΛΕΚΑ" Ζωγράφου, η Χορωδία Αγίας Μαρίνας Άνω Ιλισίων συμμετείχε μαζί με το Χορό Ψαλτών "Ιλισιώτες Ψάλτες" της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αγίας Μαρίνας, σε κοινή χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση υπό τον τίτλο: "Χορεύουσιν ἄγγελοι... καί ἄδουσιν ἄνθρωποι". Η Χορωδία, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Ιωάννη Λαζαρίδη, παρουσίασε μουσικό πρόγραμμα 14 τραγουδιών κυρίως χριστουγεννιάτικου και θρησκευτικού περιεχομένου.

            Ακολουθεί δείγμα του μουσικού προγράμματος:

              

 

δημοσιεύθηκε την 26/11/2016

Α΄ Συνάντηση Χορωδιών (15 Μαϊου 2016)

   Η ενορία μας διοργάνωσε με επιτυχία την Α΄ Συνάντηση χορωδιών Ευρωπαϊκής Μουσικής Αγίας Μαρίνας ΄Ανω Ιλισίων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαϊου 2016 στις 7.00 μ.μ. στον κινηματογράφο "ΑΛΕΚΑ" (Γ΄ Ορεινής Ταξιαρχίας 13, πλ. Γαρδένιας, Ζωγράφου). Στην εκδήλωση συμμετείχαν η χορωδία του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Σαλαμίνας "Απόλλων" με χοράρχη την κ. Ευαγγελία Λαμπάρα, η Χορωδία του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με χοράρχη την κ. Χριστίνα Ρόκκου και η νεοσύστατη χορωδία του Ναού μας με χοράρχη το μαέστρο κ. Ιωάννη Λαζαρίδη.

      Στην εκδήλωση αυτή η Χορωδία Αγίας Μαρίνας ΄Ανω Ιλισίων παρουσίασε μουσικό πρόγραμμα 10 τραγουδιών.   

Ακολουθεί απόσπασμα του προγράμματος που παρουσιάστηκε: 

              

 

δημοσιεύθηκε την 06/06/2016

1η εκδήλωση Χορωδίας (13 Δεκεμβρίου 2015)

     Η Χορωδία Αγίας Μαρίνας Άνω Ιλισίων πραγματοποίησε την πρώτη της μουσική εκδήλωση την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στον κιν/φο "ΑΛΕΚΑ" Ζωγράφου, στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ενορίας. Η Χορωδία παρουσίασε ένα ημίωρο πρόγραμμα 10 τραγουδιών στην έναρξη της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής και ακολούθησε το θεατρικό έργο "Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ" από τα μέλη της Νεότητας της ενορίας μας.  

     Ακολουθεί απόσπασμα του προγράμματος που παρουσιάστηκε από τη Χορωδία:

 

δημοσιεύθηκε την 06/01/2016