Απονομή Πτυχίων και Διπλωμάτων Βυζαντινής Μουσικής

     Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στις 7 μ.μ. πραγματοποιήθηκε σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Νεκταρίου του παρεκκλησίου του Ναού μας. Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Άνω Ιλισίων είχε ιδιαίτερα τιμητική παρουσία, αφού στο δεξί αναλόγιο μαζί με τον Πρωτοψάλτη κ. Γρηγόριο Αναστασίου έψαλαν οι μαθητές που φοιτούν στη Σχολή, ενώ στο αριστερό αναλόγιο έψαλαν οι φετινοί Διπλωματούχοι της Σχολής. 

 

    Μετά το πέρας του Εσπερινού απονεμήθηκαν οι τίτλοι σπουδών στους τελειοφοίτους μαθητές του παρελθόντος έτους 2017-2018, που εξετάστηκαν επιτυχώς στις Απολυτήριες εξετάσεις Ιουνίου 2018 ενώπιον επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού. Ο π. Κωνσταντίνος Καραϊσαρίδης αναφέρθηκε στο τριακονταετές και πλέον έργο της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και συνεχάρη τους αποφοίτους για τη διακονία τους στο αναλόγιο και για την επιτυχία τους στη σπουδή της Βυζαντινής μουσικής.

 

 

        Πτυχίο Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής έλαβε ο κ. Ιωάννης Λέκκας. Δίπλωμα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής έλαβαν με αλφαβητική σειρά οι κ.κ. Λεωνίδας Ηλιόπουλος, Στυλιανός Καλής, Σωτήριος Κουτσούρης, Βασίλειος Νικολακόπουλος, Σπυρίδων Νικολακόπουλος, Δημήτριος Σαμπαζιώτης, Χρήστος Σωτηρόπουλος και η κ. Θεοδώρα Μέξα.

 

 

 

 

 

 

δημοσιεύθηκε την 12/11/2018