Ενορία Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Άνω Ιλισίων

Μετάδοση Γ Στάσης των Χαιρετισμών

 

Αγαπητοί ενορίτες,

Λόγω τεχνικού προβλήματος του server, ο οποίος εξυπηρετεί την ιστοσελίδα μας, δεν κατέστη δυνατή η ζωντανή μετάδοση της Ακολουθίας των Χαιρετισμών. Για το λόγο αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη σημερινή ακολουθία ηχογραφημένη πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Χαιρετισμοί Γ Στάση

δημοσιεύθηκε την 02/04/2021

Ανακοίνωση

 

Λόγω της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, δεν θα τελεστεί βραδινή Προηγιασμένη θεία Λειτουργία. Θα μεταδοθεί διαδικτυακά η αυριανή (25/3) πρωινή θεία Λειτουργία (7:30-10:30 π.μ.).

δημοσιεύθηκε την 24/03/2021

Πρόγραμμα Ακολουθιών Μεγάλης Τεσσαρακοστής 2021

 

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα

- Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία

Τετάρτη απόγευμα (7 - 8.30 μ.μ.). Η Ακολουθία μεταδίδεται από την Ιστοσελίδα του Ι. Ναού.

Παρασκευή πρωί (7.30 - 9 π.μ.)

- Ακολουθία των Χαιρετισμών

Παρασκευή 7 μ.μ. Η Ακολουθία μεταδίδεται από την Ιστοσελίδα του Ι. Ναού.

- Θεία Λειτουργία

Σάββατο 7.30 - 9 π.μ.

Κυριακή 7.15 - 10.30 π.μ. Η Ακολουθία μεταδίδεται από την Ιστοσελίδα του Ι. Ναού.

- Καθημερινά (Δευτέρα έως Πέμπτη) τελείται το πρωί η Ακολουθία των Ωρών και του Εσπερινού (7.30 π.μ.), ενώ το απόγευμα η Ακολουθία του Μ. Αποδείπνου (6 μ.μ.). Το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής τελείται η Ακολουθία του Εσπερινού (6 μ.μ.).

 

* Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Ιερές Ακολουθίες τελούνται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού covid-19 (μέχρι 22/3).

δημοσιεύθηκε την 14/03/2021

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 5:30μμ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ "ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ"

 

Σήμερα το απόγευμα στις 5:30μμ θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα του Ναού ο Εσπερινός της Συγγνώμης. Με βάση τις υπάρχουσες υγειονομικές διατάξεις είναι ένας τρόπος να εισέλθουμε όλοι μαζί στην περίοδο της Νηστείας, αρχίζοντας, όπως είναι εντελώς απαραίτητο, από την διαδικασία της αλληλοσυγχώρησης.

Καλή και ευλογημένη Μ. Τεσσαρακοστή.

δημοσιεύθηκε την 14/03/2021

Ανακοίνωση....

 

Μετά από την τελευταία (3/3) ανακοίνωση των μέτρων κατά της πανδημίας, τα οποία θα ισχύσουν μέχρι 16/3, δεν επιτρέπεται η τέλεση μνημοσύνων. Επομένως, το Πρόγραμμα του Ψυχοσάββατου που είχαμε αναγγείλει αλλάζει. Δηλαδή, την Παρασκευή 5/3 και το Σάββατο 6/3 το μνημόσυνο θα τελεσθεί χωρίς την παρουσία πιστών. Μέχρι την Παρασκευή μπορείτε να φέρετε ονόματα κεκοιμημένων για μνημόνευση, τα οποία θα μνημονεύσουμε είτε το απόγευμα της Παρασκευής, στο Τρισάγιο που θα τελεσθεί κατά την ακολουθία του Εσπερινού, είτε το πρωί του Σαββάτου μετά τη θεία λειτουργία. Μαζί με τα ονόματα για μνημόνευση μπορείτε να φέρετε πρόσφορο, νάμα και λάδι. Δεν μπορείτε να φέρετε κόλλυβα.

δημοσιεύθηκε την 03/03/2021